Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Antrenor nou la UTA?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Miki

robitzi Wrote:cip_leo trebuie sa iti reamintesc ca multescu s-a batut la titlu anu trecut cu sportul

dar si eu iti reamintesc ca pe multescu nu te poti baza... te lasa cand e lumea mai draga !!!
Nu ma refeream la caracterul lui ci i-am raspuns la cip_leo cu privire la faptul ca nu a mai auzit de multescu.
robitzi Wrote:cip_leo trebuie sa iti reamintesc ca multescu s-a batut la titlu anu trecut cu sportul

a antrenat 13 etape si a castigat 10, un egal si 2 infrangeri...bun procentaj...dar a plecat...si era o echipa buna la sportul
si acum unde e? ca nu stiu...

razvanpsv

Chiar nimeni nu il propune pe Ionut Popa?8) .....PS:nici eu nu o fac:lol:

Miki

eu l-as propune pe Ionut Popa, dar mi-a lasat un gust amar faza cu astia de la timisoara... a stat capra iasiul... am vazut repriza a 2-a... si asta pt 3 jucatori...
cel mai bun ar fi totusi Feri Tisza
hai sa va spun si eu ce vreau...ca mai un pic ajungem la capello si la lippi...eu il vreau pe boloni! sa vina "loti"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

razvanpsv

Feri este un profesionist in a creste copii, dar ca si antrenor in Liga 1 nu il vad in stare.

Miki

razvanpsv Wrote:Feri este un profesionist in a creste copii, dar ca si antrenor in Liga 1 nu il vad in stare.

l-ai vazut vreodata ?????
Oare Boloni are echipa ? Se vorbea la un moment dat ca ar putea antrena nationala Ungariei ...

razvanpsv

Miki Wrote:
razvanpsv Wrote:Feri este un profesionist in a creste copii, dar ca si antrenor in Liga 1 nu il vad in stare.

l-ai vazut vreodata ?????

L-am vazut in B, si nu ma impresionat

Miki

razvanpsv Wrote:L-am vazut in B, si nu ma impresionat

daca Feri nu te-a impresionat... n-am ce zice!!!! un antrenor devotat meseriei, modest, si care se si pricepe! asta e Tisza si de asa ceva avem noi nevoie!!!
spunea cineva de boloni... nu avem noi bani de loti :P
proFANar Wrote:antrenor pentru UTA

Cam ai dreptate. S-a rezolvat.
ioan chirila spunea ca victoria e si un fenomen de conjunctura. cand castigam in tur cu vaslui, urziceni, arges, rapid, cfr.cluj, craiova....., am zis toti ca lacatus e antrenor mare, ca "vede", ca "stie", etc. poate ar trebui sa mai asteptam putin, pt. ca si 0-4 cu rapid poate fi o infrangare de ...conjunctura. nu de alta dar daca echipa isi revine(lucru pe care cu totii il speram) ar fi cam nasol sa spunem iar apoi ca e mare antrenor, dupa ce acum vrem sa il schimbam.

ColoniaUTA

Cred ca Mister Bara si Sandu ,ca doi owneri de club care se respecta ,au si analizat situatia si au luat in calcul o eventuala demitere.For sure ca au in pole position un nou coach ,dar vor cind si cum va fi decizia lor.Noi putem doar sa comentam ,ei vor lua decizia finala pentru ca joaca pe banii lor.Ar mai fi si solutia ca un antrenor care se vede depasit si contestat sa isi inainteze demisia si sa dea sanse clubului sa aduca ..fresh blood !Vom trai si veti vedea .
......................
HAI UTA !!
numai sa nu repetam ''eroarea Radu Nunweiller''care stim foarte bine ce a facut la Arad....deocamdata lacatus ia ales ,el ii cunoaste mai bine si cred ca ar trebui a terminam campionatul cu el....daca ar fi vorba sa-l schimbam eu sigur l-as schimba cu un meserias de genul Ionut Popa,Petre Grigoras ,Gigi Multescu,Viorel Hizo ,Ioan Ovidiu Sabau,Stefan Stoica....sa fim seriosi cand vorbim de feri Tisza...tot respectul dar ptr liga I e mult prea mult ptr el....nici macar in liga a 2-a nu a demonstrat ceva...la copii este genial

Evident

Şunda
RED Ultra vest Wrote:Feri Tisza -antrenor principal , Costel Pana-secund (va mai aduceti aminte de el)

Pana e antrenor la CSM Rimnicu Vilcea, care e pe locul 2 in urma ultimei etape din B2.
Parerea mea e ca nu ar trebui sa-l ingropati pe Lacatus atat de repede...E drept ca nu a spart niciodata gura targului dar nici nu s-a facut de ras. Cel putin nu pana la acest meci cu Rapidul.
Toata lumea stie cum s-a format vara trecuta echipa, pana la urma turul nu s-a incheiat prea rau. Eu nu fac apologia nimanui, dar poate ca trebuie sa-i dam o sansa.Riscul e mare, e posibil sa o duca pe UTA in liga a doua.Dar acest risc a fost si mai mare la inceputul campionatului, cand aveam o echipa incropita in trei saptamani.
Am pierdut cu Rapidul la scor, asta e...N-am jucat nimic, se mai intampla...Nu dam gol de cateva luni, asta e foarte rau. E clar ca lucrurile nu merg bine. Dar pentru orice trebuie timp si rabdare, chiar si cand,sau mai ales cand esti cu cutitul la os.
In concluzie, cu orice risc, cred ca Lacatus trebuie lasat sa-si continue treaba inceputa.E usor sa te gandesti la antrenori de la Pana la Lippi, dar mai greu e sa-i aduci si sa-i convingi sa se inhame la o sarcina atat de dificila: loc modest in clasament, echipa neomogena, jucatori de valoare discutabila, timp scurt, etc, etc.
S-ar putea ca peste doua-trei etape sa fiu si eu satul de ceea ce se intampla si sa votez pentru un antrenor nou dar deocamdata raman optimist si vreau sa cred ca lucrurile se vor debloca.

si in sufletul meu Domnul Tisza are un loc onorabil, dar poate e cel
mai bine sa faca ce se pricepe el mai bine - sa pregateasca juniorii.
Poate este prea BUN sa antreneze echipa de Liga 1..

Dintre antrenorii care au fost pana acum la UTA (in ultimii ani)
l-as remarca pe Ionut Popa...  

in rest care nu au (avut) legatura cu UTA,
mie personal imi place de Basarab Panduru (fara huiduieli va rog:P).
asta pentru ca antrenori de genul Ioan Andone, Viorel Hizo,
Laszlo Boloni
(care putin probabil sa se intoarce in tara) sunt poate
usor inaccesibili pentru UTA la ora actuala..... si Andone probabil
deja asteapta ca Rednic sa se intoarca in Belgia, unde are casa
si io stiu io mai ce afaceri imobiliare... - dupa declaratia lui.

PS: NU sunt adeptul schimbarii antrenorului in timpul turului sau a returului,
deci sa speram ca terminam campionatul cu indeplinirea obiectivului
impreuna cu Lacatus, care sa recunoastem, nu a avut prea mult timp
la dispozitie sa alcatuiasca un lot de Liga 1 (!!) si cu atat mai putin,
sa se omogenizeze echipa... sa se creeze relatii de joc, etc...
Am pus acest subiect cu poll-ul alaturat pentru ca multi dintre forumisti au inceput sa dea vina pe Masiur Lacatus. Sunt curios pe cine ati vedea pe banca la UTA daca pleaca Lacatus. Nu va bazati va rog pe favoritsme. Ci doar pe ratiune.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Reference URL's