03-10-2007, 03:04 AM
03-10-2007, 09:02 AM
deci daca Bara ii normal?ce dracu o tot da cu lacatus el nu vede ca nu-l plinge nimeni,este jenant
03-10-2007, 12:59 PM
Stati linistiti, eu asa vad problema, astea-s declaratii si strategii intre cei doi finantatori, s-ar putea sa gresesc, e o parere, dar sper sa ramanem cu Dl. Bara caruia ii doresc sa se inconjoare de oameni de fotbal langa Dansul si rezultatele vor venii. UTA va avea ANTRENOR, doar daca se vor dorii performante la Arad.
03-10-2007, 03:58 PM
In atat de discutatul articol de pe gsp.ro se avansau 3 nume de antrenori, printre care si Roberto Landi. Eu zic ca n-ar fi o optiune rea (poate il mai demite o data pe Zenga :smile:)
03-10-2007, 06:02 PM
Pana la inscaunarea unui nou antrenor ar trebui sa ii dam credibilitate lui Roly pentru ca acum e sansa lui sa demonstreze ca a stat cam mult in umbra maestrului Lacatus.
03-10-2007, 08:29 PM
eu as cauta rapid o solutie pt antrenor dar pt asta trebuie si mai urgent rezolvata problema de la nivelul finantatorilor!personal nu-l simpatizez pe popa si nu as fi adeptul aducerii lui la U.T.A(repet e parerea mea)dar daca alta solutie nu se gaseste sau daca asta va fi singura solutie existenta asta e!sper doar ca linistea sa se aseze si la nivelul conducerii si la echipa si sa se faca performanta mult visata!astept de la noul antrenor sa le aduca jucatoriilor pofta de a juca si sa-i faca sa-si dea viata pe teren pt U.T.A!
Forzza U.T.A!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Forzza U.T.A!!!!!!!!!!!!!!!!!1
04-10-2007, 08:28 AM
ce dumnezeu aveti toti cu popa ? am mai vazut cativa care fac mofturi cand vine vorba de popa...un antrenor care a stat la o echipa cu un buget cat sanatatea cluj atatia ani si a reusit sa ii mentina in liga I e un antrenor slab???care are si promovari la activ...pardon,am uitat ca in tara asta sunt 22 de milioane de ''antrenori'' mult peste popa,asa-i ?
04-10-2007, 09:01 AM
nu am nimic cu popa. m-e simpatic dar pentru ceea ce imi doresc eu la UTA popa nu are loc nici macar ca si secund.
asta e problema: performanta...nu faptul ca a salvat de la retrogradare iasiul si ca a promovat din B.
eu vreau performanta. vreau mentalitate. vreau ca antrenorul si jucatorii sa fie pregatiti sa castige tot.
asta e problema: performanta...nu faptul ca a salvat de la retrogradare iasiul si ca a promovat din B.
eu vreau performanta. vreau mentalitate. vreau ca antrenorul si jucatorii sa fie pregatiti sa castige tot.
04-10-2007, 09:32 AM
Din pacate cred ca va trebui sa aducem un antrenor strain pentru ca un profesionist in adevaratul sens al cuvantului nu cred ca vom mai gasi la ora actuala in Romania.
Cum a spus si Cip_leo, daca tot am schimbat antrenorul sa nu folosim jumatati de masura.
Cum a spus si Cip_leo, daca tot am schimbat antrenorul sa nu folosim jumatati de masura.
04-10-2007, 11:57 AM
No problem, rateaza Bergodi calificarea in Uefa, si vine la noi:))
04-10-2007, 01:59 PM
nici eu nu am nimic cu POPA dar nu-l cred cu mult peste lacatus(daca este peste)!jos palaria pt ce a facut la iasi dar eu imi doresc mai mult la U.T.A!daca traim cu amintirea ca am batut cu el pe banca 4-3pe cimisoreni,at e de rau!e parerea mea ,asta nu inseamna ca am dreptate.vom vedea dar sincer sufar pt echipa asta si m-am saturat de experimente si de socuri,cred ca a venit timpul ca U.T.A sa redevina respectata in fotbalul romanesc(datorita rezultatelor)nu doar datorita istoriei!
FORZZA U.T.A!
FORZZA U.T.A!
04-10-2007, 03:07 PM
La fel si eu,nu sunt impotriva lui Popa dar parca mi-as dori ceva mai mult pentru UTA!Nu vreau sa ne clasam anul asta mai jos de locurile 7-8,ca parerea mea lot bun avem si cu 2-3 transferuri reusite la iarna putem spera,dar la noi a fost problema de antrenor!Mi-as dori foarte mult un strain cu ceva experienta in antrenorat,in special italian,macar in Serie B sa fii antrenat onorabil!Un antrenor strain are o mentalite cu mult peste cea a unui roman care s-a plimbat prin liga 1 de la o echipa la alta!Dar ca sa aduci un strain trebuie bani,si oare sunt dispusi cei din conducere sa ii dea???
04-10-2007, 11:44 PM
@ake:se pare ca a ratat rapid calificarea si Bergodi chiar a declarat ca isi da demisia.sa vedem daca va fi chiar asa si daca isi vor indrepta conducatorii nostri privirile catre el
@maryan:nu am nimic cu tine cum nu am nimic cu nici unul dintre forumisti,dar as vrea sa te rog ceva-cand mai scrii UTA te rog scrie-l cum trebuie nu cu puncte intre litere,deoarece nu sunt initiale,e un nume intreg
scuze de off
@maryan:nu am nimic cu tine cum nu am nimic cu nici unul dintre forumisti,dar as vrea sa te rog ceva-cand mai scrii UTA te rog scrie-l cum trebuie nu cu puncte intre litere,deoarece nu sunt initiale,e un nume intreg
scuze de off
05-10-2007, 12:13 AM
Bergodi a declarat ca vrea sa plece de la Rapid,pt. ca este satul de tratamentul la care el si echipa sa au fost supusi de catre conducatorii fotbalului romanesc si ca este satul si vrea sa se intoarca in Italia,deci nu la club are probleme si nu datorita rezultatului din aceasta seara vrea sa plece;pur si simplu s-a saturat de ce se intampla in Romania,asa ca eu nu mi-as pune prea mari sperante in el.
05-10-2007, 01:38 AM
Bine ar fi sa dovedeasca Roly ca ii mai bun ca Lacatus si de ce nu, sa ramana antrenor principal mai mult decat ar crede altii
05-10-2007, 10:50 AM
Am inteles ca Bergodi este pe picior de plecare de la Rapid, ar fi excelent pentru ce ne-ar trebui noua, totul ar fi sa il oferteze cineva si sa accepte si el la randul sau.
05-10-2007, 10:57 AM
Nu cred ca Bergodi ar veni la noi , el vrea sa plece din Romania nu pentru ca are probleme legate de clubul Rapid ,
ci legate de tara noastra , si a declarat ca vrea sa se intoarca in Italia.Dar oricum am putea incerca , nu avem nimic de pierdut
ci legate de tara noastra , si a declarat ca vrea sa se intoarca in Italia.Dar oricum am putea incerca , nu avem nimic de pierdut
05-10-2007, 10:59 AM
Bergodi ar fi perfect pt noi.. asa ca, nea Bara.. scrie o oferta, si ia vezi ce zice! Oricum, cica nu mai vrea sa stea in Romania, ca ii satul de corleone.. de saldel.. 'liderii nostri'. Sa speram ca vine, ar fi un pas inainte.
andrei_uta
05-10-2007, 11:40 AM
Din cate am inteles Bergodi pleaca in iTALIA din cauza copilului sau bolnav.Oricum nu cred ca ar pleca de la Rapid pentru a veni la UTA (un pas inapoi).
05-10-2007, 11:58 AM
Mda, e greu de crezut ca Bergodi pleaca de la Rapid pentru a veni la UTA.
Dar e o prostie sa nu incerci sa vorbesti cu omul.
Deci nu ma supar daca Bergodi ne refuza. Dar ma supar daca nu i se face o oferta.
Altfel, cred ca profilul viitorului antrenor la UTA trebuie sa fie "fost international italian, absolvent de Coverciano"
Dar e o prostie sa nu incerci sa vorbesti cu omul.
Deci nu ma supar daca Bergodi ne refuza. Dar ma supar daca nu i se face o oferta.
Altfel, cred ca profilul viitorului antrenor la UTA trebuie sa fie "fost international italian, absolvent de Coverciano"