Peluza Noastra prinde culoare , din cate am inteles sunt niste baieti din Micalaca .....sper sa faca treaba si sa sustina UTA , neconditionat , alaturi de SUR si Directivo Ultra.
![[Image: p3170044ay6.jpg]](http://img230.imageshack.us/img230/5132/p3170044ay6.jpg)
nu avem nici un reprezentat de la ei pe forum , sa ne spuna mai multe?
Asa arata emblema lor ??!!:?:eek:
Pai cam asa se vede.
Dar care ar fi problema? (sa nu se inteleaga gresit, nu e o intrebare ostentativa)
Nu-i nici o problema !!Ziceam in mintea mea ca arata ca o flamura de ...pirati din Caraibe.:smile:Oricum dupa meciul de miine cu Gloria plec in Carraibe in vacanta de paste.Oricum va doresc VICTORIE cu Gloria si PASTE FERICIT.Stiu ca sint off topic dar se iarta .Sa auzim de bine prunci !!:smile::smile:
oare au voie cu capurile alea de scheleti? :? nu e nimic obsecen? :lol::lol:
capetele de mort ca si capetele,dar batele alea de baseball rup.hahahaha.destul de original,trebuie sa recunosc.
nu cred ca bozgorul Bulan are ceva in comun cu dragostea fata de UTA. mai degraba cu cea fata de cele 4(sau5) echipe mov cu acelasi nume(si palmares) :lol:
foarte fain arata...sper sa colaborati cu ceilalti si sa nu ajungeti la dispute intre voi ca la o adica toti iubim aceeasi echipa...multa bafta...UTA are nevoie de voi...
Pacat de steagu ala ca ii fain si nu l-au putut flutura din cauza jandarmilor si observatorului.
REDnex Wrote:![[Image: bistritauta0ku3.jpg]](http://img400.imageshack.us/img400/7187/bistritauta0ku3.jpg)
superb banerul
andrei_uta Wrote:Pacat de steagu ala ca ii fain si nu l-au putut flutura din cauza jandarmilor si observatorului.
hmmm ce steag si la ce meci ???
la meciul cu bistrita , nu mai stiu exact ce desen avea pe el asa ca ma abtin sa comentez
Bannerul e super misto
Ultimul banner e super...despre primul dati-mi voie sa ma abtin :smile:
daN1 Wrote:la meciul cu bistrita , nu mai stiu exact ce desen avea pe el asa ca ma abtin sa comentez
Bannerul e super misto
Era rosu si scria pe mijloc cu negru Hooligans :) era fain , dar din nou s`au gasit baietii in bleu sa comenteze
nu arata rau dar asa ca o parere personala,nu da bine dogul ala(nu santem noi dimavolisti)un ultras cu cluga pe cap de ex ar da mai bine UTA NEVER ALONE
Zici tu bine ce zici, Turi...
din contra. a fost un simbol hool cu mult inaintea aparitiei expresiei "caine rosu", deci il pot folosi linistiti
Turi Wrote:nu arata rau dar asa ca o parere personala,nu da bine dogul ala(nu santem noi dimavolisti)un ultras cu cluga pe cap de ex ar da mai bine UTA NEVER ALONE
Cum sa puna un ultras daca ei sunt huligani?:eek: