Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Meci de fotbal intre forumisti
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
M-am gandit ca ar fii frumos intr-o sambata sa ne adunam toti forumistii si sa facem un meci de fotbal sau un minicampionat daca sunteti deacord si disponibili.Asa ne-am cunoaste mai bine si am efectua si alte activitati impreuna in afara de forum sau OLP.Bineinteles dupa meci se va lasa cu bere.ce parere aveti ?
Numa sper sa fie pe iarba nu in ceva sala.
pai in principiu m-am gandit pe sintetic pe strand.asta ramane de vazut unde.oricum astept propuneri.
Pe strand ar fi super fain. Numa cand va fi mai caldut seara, ca transpiram ca porcii...
Hai sa-i dam numa sa fie in perioada 14 aprilie - 8 mai sa fiu si eu acasa macar asa sa va cunosc ca ltfel....
Pai eu ma gandeam sa facem pe etape.in fiecare duminica sau sambata sa ii dam.
Particip cu o conditie: vreau sa-i vad pe Miki & Robitzi in aceeasi echipa :smile:
baieti,de acord,dar datorita burtii,va trebui sa joc in stilul lui todea,asa ca....aveti grija!
albrosu Wrote:Particip cu o conditie: vreau sa-i vad pe Miki & Robitzi in aceeasi echipa :smile:

:lol: Tu mai bine zi ca nu vrei sa participi, si gata. :lol:
Asta ar fi misiune imposibila XXX.

Poate ar trebui sa ies si io la o miscare, ca ... ar cam fi cazul. 8)
micutu numa tu ?:)
cristi b avand in vedere ca 90% din noi avem burta va fi macel pe teren inseamna nu ?:)))
robitzi Wrote:micutu numa tu ?:)
cristi b avand in vedere ca 90% din noi avem burta va fi macel pe teren inseamna nu ?:)))

si cu astia mai slabuti ce se intampla?:? sper sa nu cad de victima:(
Razvan ai timp sa pui pe tine pana jucam :))sau daca nu te punem in poarta :P
pentru cei cu burta propun ca repriza sa fie de maxim 15 minute si pauza de vreo 30 sa avem timp de doua beri si doua tigari. in timpul asta cei mai slabi fac ture de teren sa nu se "raceasca". :lol:
Deci m-am gandit cand stabilim unde si cand jucam imi ziceti pe prv cine vrea sa vina si in functie de asta vom face niste echipe si le vom programa ca sa nu se supere unii si altii in caz ca suntem multi ca au dat nuj cati bani ca sa joace 10 minute sau ceva de genu.oricum in principiu vom juca 10 minute sau 2 goluri.vedem.dupa cum spuneam totul depinde cati vor dori sa vina la prima intalnire de genu.

PS: Poate sa mearga cineva pe strand sa se intereseze daca e liber pe duminica?si cat costa pentru ca eu sunt la timisoara si nu pot sa ma duc pana vineri si imi este teama sa nu fie prea tarziu vineri.multumesc.daca vrea cineva sa mearga sa-mi zica pe PM va rog.

Si va rog daca vom merge la fotbal sper sa nu ne certam sau Doamne fereste sa ne batem.Trebuie sa fim FAIR PLAY.Asa ca sper sa se rezume totul la un fotbal de placere.
duminica e sarbatoare,sunt floriile,e cam greu.
Sambata.Vedem noi mai intai sa ne interesam.astept PM de la cine vrea sa mearga sa se intereseze.
Si la sala e bine...nu? Daca e ocupat pe strand 8).
Ar fi interesant ..si cred ca multi ar dori sa ''se bage la o miscare'' 8)8)8)
Numa' sa nu fim prea multi :lol:
Vi hotarati unde.eu astept propuneri si hotarati si acolo jucam.
am mai putea juca la sala in spate la Bendea :smile:
La gloria la subcetate nu putem juca? poate ne lasa astia de la club pe gratis:lol: macar pe ala mai mic
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's