Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Aniversari
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
LA MULTI ANI LUNA&KIDU!!!!!:occasion1::occasion4::occasion6::occasion5::hello1:
La Multi Ani !!! Luna and The_kid

Sa calcati intr-un ciob numit noroc si sa va cada in cap un butoi plin cu sanatate... Sa fiti fericiti !!!
La multi ani LUNA & The_Kid ;) :occasion4::occasion4::occasion4:
La multi ani, da nu se vede nimic:occasion4:,:occasion5:, :occasion7::occasion9::violent1::boxing::pottytrain5:
La multi ani Kidu si Luna ! :occasion4:
HAPPY B- day .. KID & LUNA :occasion2::occasion4::occasion9::occasion5::smt030:occasion6:
Multumesc tuturor pentru urarile adresate, nu in ultimul rand vreau sa profit de ocazie si sa ii adresez de asemenea Lunei un calduros "La Multi Ani!"

Numai bine tuturor!
Kidule, LA MULTI ANI! scuze de intarziere ... nu e vina mea :P

sa-ti dea dumnezeu numai sanatate, bucurii si impliniri !
FORZA UTA
e si ziua lui Luna....
robitzi Wrote:e si ziua lui Luna....

... nu ma intereseaza ;) ma lasa rece subiectul! eu l-am felicitat pe The Kid pt ca ii port respect pt ceea ce face pt PELUZA !!!!!
Multumesc si eu tuturor de urari..si va urez la toti de 10 ori la fel ce ne doriti voi...si tot ce e mai important e ca UTA sa ajunga acolo unde vrem cu totii...inca o data multumesc...si sa ne vedem cu bine............pe stadion...
La Multi Ani, crristi !
La Multi Ani ady_tuning :)!
RazvY92 Wrote:La Multi Ani ady_tuning :)!

Ms mult RazvY92 :smile:!

ColoniaUTA

[attachment=273]-Junior ,la multi ani fericiti !!
La multi ani ady_tuning :smile:
LA MULTI ANI,SANATATE SI FERICIRE ady_tuning
Multumesc tuturor celor care mi-ati urat La Multi Ani!Va doresc tuturor multa sanatate si CU UTA PANA LA MOARTE SI NUMAI CU UTA!!!
sar si eu cam tarziu dar asta e am fost plecat toata ziua!LA MULTI ANI,MULTA SANATATE SI MULTE CLIPE FERICITE ALATURI DE UTA!!!
La Multi Ani RazvY92 si sa ti se indeplineasca toate dorintele!Forzza UTA!
Reference URL's