Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Aniversari
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Danke mein liebe freunde! ich hoffe,dass wir gegen poli gewinnen! tod und hass den violleten bastards

Evident

andi88 Wrote:Danke mein liebe freunde! ich hoffe,dass wir gegen poli gewinnen! tod und hass den violleten bastards

Oha,
wir werden auf jeden Fall gewinnen, und herzlichen Glückwunsch auch von meiner Seite, alles Gute und viel Glück weiterhin! 8)
@Evident: multumesc! daca tu spui ca o sa castigam, asa va fi ;)
mersi inca o data de urari
:occasion4: la multi ani adi88 ! :occasion5:
La Multi Ani, alex19051988!!! :smt041 :smt109
la multi ani tuturor celor care au sarbatorit sau sarbatoresc zilele acestea ziua de nastere. cred ca au primit un cadou frumos din partea echipei...
la multi ani tuturor
La multi ani DARi0 !
:occasion4::occasion5::occasion6:La Multi Ani DARiO!!!
La Multi Ani The_Kid & LUNA_suportera :smile:
LA MULTI ANI LUNA SI The_Kid,sa fiti sanatosi si fericiti,si sa tineti mereu aproape de UTA!

red11

La multi ani LUNA si The_Kid !
va doresc multi multi ani de impliniri si bucurii alaturi de UTA
:)) E vorba de un cuplu?! :)))

red11

ahh...da , m-am luat cu UTA si am uitat sa le fac si urarea cu copiii si fericirea pana la adanci batraneti:P
Sa traiti pana la adanci batraneti cu UTA-n suflet8)
La multi ani, si din partea mea, celor doi. Sa fie sanatosi si sa o tina tot asa in actiunile pe care le intreprind.

P.S. Sa nu se inteleaga gresit : fiecare cu treaba lui. :smile:
La multi ani si sa aveti parte de multe impliniri in viata
La multi ani Kidu si Luna! Luna sa traiesti si sa iti traiasca ....stii tu ce ....prietenii stiu de ce :))

ColoniaUTA

HAPPY BIRTHDAY pentru The KID & Luna !!
La multi ani Luna si Kidu !
Reference URL's