La Multi Ani Cipri sanatate , fericire si tot ce-ti doresti alaturi de traditionalul
" hei hei hei Jurma este....ziua ta":biggrin:
sa ai parte de tot ce-ti doresti
La Multi Ani Ciprian!:smt008
p.s. uita-te la numarul meu de mesaje...cam pervers...chiar de ziua mea :icon_cheesygrin:
La Multi Ani, Cip, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si bucurii pe toate planurile. Atunci n-o sa ne mearga nici noua rau.
La multi ani cip_leo! sanatate , bucurii si impliniri ,in familia personala si in familia UTA
la multi ani Cip ,sanatate si tot ce`ti doresti
De ziua ta iti doresc inca 33 de ani alaturi de UTA in prima liga si daca se poate sa fie atatea trofee cate drafturi de bere putem bea noi (si plati tu :icon_cheesygrin:)!
Ole ole, ole ola/Azi e ziua lui Jurma!
La Multi Ani, multa sanatate si fericire , si cat mai multe bucurii alaturi de echipa ta de suflet.:smile:[/u]
Cele mai calde urari pentru cel mai optimist utist! Sunt convins ca joi seara vei primi un cadou frumos. La multi ani! :occasion4: :smt035
ASTAZI E ZIUA TAAAA, E FRUMOASA CA TINEEEEE :icon_mrgreen:
Cipri, cand vin setosii astia sa le dai de baut, pune-le strofa aia lu` Parazitii: "Vrei de baut? Nu-ti dau! Ce p**a mea ca nu-s io sef la crucea rosie sau patron la UNICEF"
La munca, nu la intins mana dupa berea lu` cip_leo!!!!
Jur-ma Cipri-an ... cel mai mare huligan!!!!
LA MULTI ANI!!!!
La multi ani "batrane", sa fii sanatos si eventual sa iti lasi parul sa creasca :).
Ole, ola, azi e ziua lui Jurma !
La Multi Ani Cipri, iti doresc numai bine si sa te vad.... insurat
la multi ani.....esti nascut in aceeasi zi cu Lacatus :))))))))
aBsTraKt Wrote:la multi ani.....esti nascut in aceeasi zi cu Lacatus :))))))))
nu nu...cu o zi mai tarziu:icon_cheesygrin:
Cipri, si de la mine un calduros LA MULTI ANI !!!
Dumnezo te-nburde in euro !!! :icon_cheesygrin:
Sanatate Cipri si multe bucurii alaturi de a doua ta familie...
Cipri, la multi ani, sa ai parte de tot ce iti doresti, si mai ales, sanatate.
La multi ani Cipri! Sa ai parte de multa sanatate, fericire si multe zile de bucurie alaturi de Batrana Doamna.
La multi ani Cipri, sa ai parte de tot ce-ti doresti atat in viata cotidiana cat si in cea alaturi de UTA !
la multi ani! :D carlsberg beau !!!