Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Intalniri suporteri-jucatori
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
Ieri, la OLP a avut loc o intalnire intre suporteri si jucatori.Dupa cum bine stiti nu a fost nici prima si nu va fi nici ultima...

Participanti: Cristian Todea, Sebastian Hutan, Ionut Balan si Bogdan Apostu si cativa suporteri
  - In mare parte s-a discutat despre protestul de duminica si scopul acestuia. Cel mai important lucru e ca jucatorii au inteles despre ce era vorba,ba mai mult acestia vor sa sustina suporterii. S-a propus ca la meciul urmator baietii sa poarte tricouri pe care sa scrie "Respectati suporterii!" sau sa poarte banderole.. idei cu care jucatorii sunt de acord insa pt a le duce la capat trebuie anumite acorduri din diferite parti. Ei au spus ca vor vorbi cu conducerea si va ramane de vazut daca se va tine cont de aceste idei sau se vor neglija, desi baietii sunt convinsi ca totul se poate rezolva.
  - S-a pus in discutie un mod prin care jucatorii sa poata da exemple mai de aproape copiilor.. sa se efectueze meciuri scoala la sala polivalenta in care copii de la diferite scoli sa ii urmareasca, sa fie cat mai aproape de ei.
  - O alta ideea a fost cea de a face acte de caritate: de exemplu jucatorii sa mearga in diferite centre de plasament si sa imparta articole cu UTA

Discutiile au durat o ora, o ora jumate. Au fost discutii lejere ca intre oameni normali fara fite si inhibitii...se doreste a se mai efectua astfel de intalniri dar depinde si de timpul lor liber
Eu sincer le-as propune sa mearga si la scoliile din judet pentru ca sunt copii din diferite sate si comune care nu stiu ce e UTA daramite sa aiba un articol promotional sau ceva.Ar putea de exemplu sa mearga la Ineu,Chisineu Cris etc si asa ar veni si din imprejurimi.Si sa faca un meci asa demonstrativ cu echipa din localitate.Sau ar putea sa mearga prin comune si sate si sa faca un meci demonstrativ cu echipele scoliilor.
Ma bucur ca "ai nostri" (Cristi Todea, Seba Hutan, Bogdan Apostu) au fost primii care au raspuns favorabil acestei initiative si ca l-au "atras" si pe Ionut Balan. Bine-ar fi ca si alti jucatori (si nu doar dintre cei de-ai locului) sa marseze pe aceasta idee. In fond, toti reprezinta in acest moment Aradul, deci - implicit - si pe noi, pe suporteri, si e firesc sa se coalizeze cu cei care ii indragesc.
Din cate am inteles saptamana trecuta a fost si Tudor.
A mai fost o intalnire saptamana trecuta, jucatorii prezenti au fost Tudor si Cristi Todea.
[img][Image: sta50003hc0.jpg][/img]

[img][Image: sta50005rw9.jpg][/img]

[img][Image: sta50001ud6.jpg][/img]

Mai mult nu am. Si astea sunt "imprumutate"
Imi pare rau ca intalnirile astea nu se pot tine in weekend:( Nu exista posibilitatea de a veni echipa la PUB sambata si sa ne uitam cu totii jucatori si suporteri la meciul nationalei ?ar fii frumos.
Ar fi prea frumos, dar cel putin cativa din ei sa vina, dar o intalnire mai degraba cand nu ii meci sa putem discuta cu ei nu sa ne uitam la meci
La meci sunt sanse minime sa vina, ca ar sta si ei linistiti sa bea o bere, sau cu un prieten doi (colegi), fara fum, fara galagie...etc
Calin parca era vorba ca vii cu Edson aseara, n-ai mai ajuns. Eu cu Redpunk am stat acolo, au venit dupa cristi_ si gzg, dar nu ati mai aparut.
Nici nu va dati seama ce benefice sunt "iesirile" astea cu jucatorii.Cu timpul vor intra si ei in atmosfera noastra si vor da totul pe teren nu doar pentru bani si pentru culorile clubului dar si pentru noi suporterii care tot timpu am fost alaturi de ei si la bine si la greu.
Sper sa fie cat mai multe intalniri de genu cu toti jucatorii sa le aratam la toti pt. ce legenta joaca ei si cum sa trateze fiecare meci
Am fost si io la aceasta intalnire si chiar mi sa parut o idee faina sper sa se mai faca ceva de genu da cu mai multi jucatori. Tudea o fo extraodinar era foarte interesat de orice se vorbea si mai ales cand era vorba de ultrasi numa radea8):smile:!!!!!
The_Kid Wrote:Calin parca era vorba ca vii cu Edson aseara, n-ai mai ajuns. Eu cu Redpunk am stat acolo, au venit dupa cristi_ si gzg, dar nu ati mai aparut.

Imi cer mii de scuze daca s-a intamplat asa, dar eu marti seara am spus ca mai mult ca sigur maine (miercuri) vine Edson. Din pacate nu stiam ca ei ieri au avut antrenament de la 4 la 6.30, fapt care a schimbat putin datele problemei.
Acuma fara suparare...cum eu pot sa-i sun pe jucatori si sa va sun si pe voi de fiecare data sa va anutnt, cred ca era normal sa dati si voi un telefon daca ati vazut ca nu am dat niciun semn de viata. (cum au facut Seba, Dorin si altii).
Oricum imi cer scuze pentru neintelegere si sper ca v-a picat bine berea pana la urma :)).

P.S. te anunt daca e ceva astazi.
Calin nu poti rezolva cumva sa vina macar cativa jucatori sambata la PUB sa stam de vorba si eventual sa ne si uitam la meci cu ei?!
Nu stiu, nu cred...
Sincer sa fiu cel mai mare impediment e ca voi fi plecat din oras la acel moment si prefer sa nu organizez nimic.
aha .ok.si altcineva nu poate ?e exact ca si la forum meeting putini pot sa vina in timpul saptamanii dar sunt constient ca in weekend e etapa etc dar sa profitam de pauza asta si sa oferim ocazia si celor ce nu sunt disponibili in timpul saptamanii sa discute cu unii jucatori.
Trebuie sa intelegem si noi ca acum daca au si ei putin timp liber nu trebuie sa profitam la maxim. Cum spunea si calincrt mai sus poate ar vrea si ei sa stea linistiti,sa se uite la meci cu prietenii, sa poata sa se manifeste cum vor ei fara sa atraga atentia celor din jur..poate dupa o anumita perioada,dupa mai multe intalniri cu suporterii,atunci ar fi convenabil o astfel de intrunire.
In seara asta la OLP am inteles ca vor venii edson, simao, stojanovici si vasilievici (sper ca am scris bine numele sarbesti daca nu scuze titularilor) de la 19:00! ideea cu sambata este putin aiurea fiindca ei sunt mai tot timpul plecati de acasa cu meciuri, antrenamente sau mini cantonamente asa ca daca au o sambata sau duminica libera sunt sigur ca nu le vor petrece intr-un bar departe de familie sau prieteni! cei care pot veni sunt bineveniti cei care nu pot veni sa se delecteze (din pacate) cu "cronicile" de pe net!
Ai inteles bine. La ora 19.00 la OLP
nu ar fi interesanta organizarea unor intalniri intre suporteri si fosti jucatori ai UTEI?
nu cred ca Domide, H Metcas, Coras, Jivan, Vaczi si altii ar refuza...
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's