Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Intalniri suporteri-jucatori, antrenori
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5
In special cu Ionut Chirila :)))
[Image: 005tvf.jpg]

[Image: 007jzh.jpg]

[Image: 013cbz.jpg]

[Image: 016gh.jpg]

[Image: 018rwh.jpg]
Multumim Luna!
Intalnirea placuta si relaxanta, pe cat pare de dur la antrnamente pe atat e de jovial, simplu si ok Falub in particular. N-as putea spune ca am afalt vreun lucru senzational sau iesit din comun.
Ce-ar fi de mentionat e faptul ca e multumit de felul in care este pregatita fizic echipa doar ca a remarcat ca grupul nu e inca atat de unit cum si-ar fi dorit. Se pare totusi ca victoria de la Timisoara a fost un declic mental pentru jucatori.
Se teme insa de meciul cu Alba Iulia pentru ca multi jucatori se resimt inca dupa efortul de vineri, plus e euforia de dupa meci si pericolul unei echipe ranite dupa o infrangere la scor pe teren propriu.
Nici nu concepe sa nu promovam, vrea sa profite de ocazia pe care o avem dar a recunoscut ca pentru liga I am mai avea nevoie de 5-6 jucatori buni.
Este incantat de suporteri si de atmosfera din jurul echipei.
Ceilalti care au fost la intalnire pot completa, o voi face si eu daca imi mai amintesc niste amanunte
Nu stiu cat e de bine sa facem publice unele informatii (mi-e sa nu ajunga la jucatori si sa-i demoralizeze), dar de fapt - avand in vedere ca a zis lucrurile de fata cu noi - asta este.
Deci, pe Sitoe il vede ca pe un fel de Forrest Gump, macar fuge ca in rest...s-a abtinut Falub de la a face glume pe seama lui asa cum am facut noi. Ii place de Gligor pentru ca " e un baiat foarte inteligent" si se mira cum de nu a jucat pana acum la un nivel asa inalt. Bucur este victima regulii cu cei doi jucatori sub 21 de ani. Chindris nu poate fi fortat inca pentru ca se risca o accidentare si mai grava iar Manea nu este pregatit fizic. Noroc ca Purece pare ok, a zis ca e serios (deci nu prea si-a luat-o in cap acum ca e titular 150%). Dintre "tripleta de foc" formata din jucatorii tineri de atac cel mai ok e Miron. La Calvin ii place ca are "calitati fizice" si e mai sigur decat Balan in aparare. Pe de alta parte Balan ar fi mai bun in atac. Daca de la Ignea, Calvin sau Varga se asteapta la fuga, de la Hidisan asteapta ceva mai mult. Ne-a zis ca a stat chiar azi de vorba cu el zicandu-i ca este multumit de modul cum s-a daruit insa de la el asteapta mai mult: "un sut, un dribling, o pasa".
Nu sunt conflicte intre Mara si Hidisan, atat doar ca unii jucatori mai saracuti se uita cu jind spre masina lui Mara. Nervii lui Mara de pe teren se explica prin faptul ca e greu sa cobori la nivelul ligii secunde cand ai jucat mai sus pentru ca "pleci spre poarta si in loc sa-ti vina mingea pe sus o primesti la picior".

P.S. Lui Sitoe i-a venit o convocare la nationala!60
P.P.S. Tot legat de Sitoe, se pare ca pe adresa clubului au venit niste solicitari pentru tricouri cu el din partea unor fani de-ai lui din Mozambic. In loc sa fac o gluma aici, prefer sa cred ca daca i-am acorda incredere si putina rabdare acestui jucator poate nu vom regreta.
De Galanis / Pascariu / Nadaban nu a spus nimic? :D
Galanis e fotbalist de calitate dar inca nu duce fizic un meci intreg. De Pascariu si Nadaban am uitat sa intrebam :)) Spune si asta ceva poate.
Multumim pentru informatiile din interior. E aiurea sa se uite cu jind cei tineri sau nerealizati la masina lui Mara care a facut ceva cu cariera lui de fotbalist. Eventual ar trebui sa-i mobilizeze sa traga tare pentru a reliza ceva cu cariera lor.
Pages: 1 2 3 4 5
Reference URL's