Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Cristian Danalache
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Discutati despre el aici

Miki

incep eu aceasta discutie, pentru ca, cel putin pe fata, sunt unul dintre cei mai mari contestatari al acestui pseudo-fotbalist! cel mai mult si mai mult imi doresc sa isi faca valiza si sa plece, sa ne lase in pace, sa nu mai atenteze la sanatatea noastra prin evolutiile sale penibile! poate ca are dorinta, dar nu are resurse tehnice sa-si puna dorinta in aplicare! e cel mai slab (valoric) jucator din lotul nostru (alaturi evident de anca)

Cristi, te rog din suflet, LASA-NE!!!!!!!! sa nu zic altceva...
sa nu se inteleaga ca nu il suportam...nu ne-a facut nimic in acest caz, doar sa inteleaga ca nu are valoare de UTA si sa ne lase in pace sa nu imi puna nervii la incercare sa rup cearsafurile lu mama sa ii fac banner :lol:
Cred ca e un jucator,care traieste din fizic,a urcat repede,fara sa se cizeleze tehnic. Nici nu a avut norocul cu un antrenor pedagog si erudit-care sa-i inventarieze defectele,sa incerce sa i le corecteze,si sa-i impuna calitatile-cate le are. Peste un an doi de acomodare,poate progresa,dar acum e fortat de Lacatus,in detrimentul lui,si al UTEI avind parte doar de critici.N-a jucat nimic -ca centru-un gol norocos cu Clujul,in rest pe sus la bataie,mai da cu capul. Nici sa il terminam nu e bine,dar,pe final de meci,la hei-rup,poate fi mai util.

Miki

a mai dat un gol si cu jiul....... si in cupa
Eu cred ca daca ar avea un antrenor profesionist, care sa-i puna in valoare calitatile, ar fi unul dintre principalii marcatori ai UTA-ei. Toti ii vedeti numai defectele, dar el nu este genul de atacant care sa dea randament in sistemul folosit de Lacatus (bum bum in fata, cine are noroc prinde mingea, cine are si mai mult noroc o si pastreaza, cine e foarte norocos trage si pe poarta). El e un atacant de careu nu de viteza sau de contraatac. Tehnica lui e rudimentara momentan doar pentru ca echipa nu are un mijloc care sa contruiasca decent.

Pe de alta parte, si insistenta cu care il foloseste Lacatus are ceva bolnavicios. Sincer sa fiu, mi-as dori sa il fi vazut pe Hora in jumatate din meciurile in care Danalache a fost titular.
are totusi sub 20 de ani....are fizic....ii trebuie incredere si....vezi mai sus...cineva care sa-l aseze mai bine in teren si un alt sistem de joc. poate creste mult in lunile urmatoare. nu e un jucator pe care sa-l indepartezi fara sa-i oferi o sansa REALA.

Miki

poate ca gresesc eu, dar nu-i prevad niciun viitor!!!!
se poate sa aveti totusi dreptate (le_rouge si cip_leo) dar pana nu confirma (si a avut totusi atatea situatii...) eu raman la parerea mea
offfff iar Danalache.... F%^$#U#@*&HG#W ~!!!!!!!!!!!

MA REPET :

eu nu inteleg ce cauta un astfel de jucator in lot la UTA, echipa
de prima liga, cu atacanti mult mai buni decat acest Danalache...
l`am injurat constant... in paralel si pe Lacatus, care si-a permis
nu doar sa-l mentina in lot, ci culmea prostiei, sa-l TITULARIZEZE
intr-un asemenea meci important in detrimentul lui Stojanovic !!!
care la randu lui este cu 3 clase peste acest Danalache...
o sa vedeti in cele ce vor urma! sper doar sa citeasca ceva
oficial de la club aceste randuri...
Danalache nu merita sa joace la UTA !!
Este lent, antifotbal (calitati tehnice 0), nu vede jocul, pierde mingi stupid, paseaza hilar,
si in ciuda faptului ca e masiv, tot nu reuseste sa nimereasca spatiul
portii cu capul... asta ca sa nu va povestesc despre activitatile
lui extrasportive... ca as putea chiar initia o campanie ANTI-DANALACHE.....
Am spus masiv, nu ca ar sta bine cu conditia fizica!
Ati vazut si voi ca nu ajunge la o minge sau dupa un sprint de 5 m e terminat...

in fine, sper ca l-am desfiintat!
in atac clar: Edson cu Stojanovic.
rezerva sau mijlocas dreapta : Apostu
apoi rezerve pt. atac: Hora si Simion...
de Danalache sa nu mai aud! trimiteti-l la Gloria sa isi demonstreze
(anti)talentul ca eu m-am saturat sa vad cum f_#3 meciu la UTA !!
As vrea sa vad ce mai spuneti daca vom castiga cu Rapidul!!!

Rapid - UTA 0-1 gol DANALACHE!!!

:D
danalache nu a dat gol cu argesu...si crezi tu ca da cu rapidu?:lol::lol::lol: ANTI - danalache!
LUNA_suportera Wrote:danalache nu a dat gol cu argesu...si crezi tu ca da cu rapidu?:lol::lol::lol: ANTI - danalache!
Nici un meci nu seamana cu altul...Presimt ca va prinde o zi mare!!!:D
nici un meci nu seamana cu altul dar danalache se pare ca ramane acelasi...in nici un meci nu marcheaza...totusi sa dea Dumnezeu ca presimtirile tale sa fie adevarate...
Si Crouch nu a inscris timp de un an pentru Liverpool, iar acum e titularul echipei nationale.
da nu mai faceti astfel de comparatii:Crouch-Danalache sunt efectiv absurde.

Miki

Aproape toti suntem deacord ca Danalache este un jucator extrem de slab si total inutil echipei... nu inteleg pentru ce ne mai certam atata pe seama lui! nici macar nu merita sa aibe un topic special!!! puteam foarte simplu sa ne spune parerea despre el la OFF-TOPIC, deoarece si el este off-topic cu fotbalul!!!
samuel Wrote:As vrea sa vad ce mai spuneti daca vom castiga cu Rapidul!!!  

Rapid - UTA  0-1 gol DANALACHE!!!

Samuel, am impresia ca tie iti plac foarte mult ipotezele... Glumind putin, mie mi-e teama sa nu fie Rapid - UTA 1 - 0, autogol Danalache.
robitzi Wrote:da nu mai faceti astfel de comparatii:Crouch-Danalache sunt efectiv absurde.

Era o gluma 8)
Se poate sa ma insel eu dar: am observat ca pierde 80% din duelurile aeriene ,desi e inalt ,nu vede catusi de putin jocul ,tehnica 0 conditie fizica foarte slaba ,orientare in teren deficitara.Unii zic ca e atacant de careu,bine nu ne asteptam sa dea goluri de la 20 m dar a ratat atatea ocazii din 5-10m ca nu le mai tinem minte ,altii au zis ca e serios,si eu sunt serios dar nu sunt la UTA mai ai nevoie de multe alte calitati sa ajungi un fotbalist bun, iar in ceea ce priveste acordarea unei alte sanse cred ca a beneficiat de prea multe sanse chiar in detrimentul altora.Nu stiu cat are contract cu UTA dar daca totusi stafful tehnic cred ca o sa scoata odata si odata ceva din el ar mai trebui dat pe la Gloria 1 an pana atunci ne mai trece si noua supararea pe el.Totusi in jocul cu CFR a facut un meci bun nu doar ca a marcat golul - atunci a fost rezerva si poate asta i-a priit- dar doar cu atat...In concluzie ori la Gloria ori pe lista de transferuri ca ne-am saturat de el
samuel Wrote:As vrea sa vad ce mai spuneti daca vom castiga cu Rapidul!!!  

Rapid - UTA  0-1 gol DANALACHE!!!

U esti danalache?sau ce`l lauzi atata...ca numa el sau masa poa sa`l laude atata:))
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8
Reference URL's