O sa vedem noi in campionat ce o sa faca,nu acum in amicale!Eu nu cred ca poate sa ajunga un fotbalist valoros Danalache si sa dea prea multe goluri in prima liga!
deci e incredibil tantalache a marcat din nou :-O asha ceva ....deci baiatu asta e fenomen
fratilor danalache e golgheterul la zi al campionatului alaturi de un mov de la poli...greu de crezut dar e adevarat...a marcat in 3 etape de 2 ori mai mult decat a marcat la UTA in tot campionatul...si daca il cheama UTA inapoi nu o s avrea sa mai vina si ni-l fura iar urziceniu...asa prevad eu deznodamantul
Mai terminati odata cu Danalache asta, parca sunteti obsedati de el ca marcheaza meci de meci, lasati-l acolo sa marcheze si sa ne vedem de ale noastre.
Arad_4_Ever Wrote:fratilor danalache e golgheterul la zi al campionatului alaturi de un mov de la poli...greu de crezut dar e adevarat...a marcat in 3 etape de 2 ori mai mult decat a marcat la UTA in tot campionatul...si daca il cheama UTA inapoi nu o s avrea sa mai vina si ni-l fura iar urziceniu...asa prevad eu deznodamantul
pana acum 2 luni plateai o echipa numai sa il ia iar acum plangi dupa el?Las-o balta
RED Ultra vest Wrote:Arad_4_Ever Wrote:fratilor danalache e golgheterul la zi al campionatului alaturi de un mov de la poli...greu de crezut dar e adevarat...a marcat in 3 etape de 2 ori mai mult decat a marcat la UTA in tot campionatul...si daca il cheama UTA inapoi nu o s avrea sa mai vina si ni-l fura iar urziceniu...asa prevad eu deznodamantul
pana acum 2 luni plateai o echipa numai sa il ia iar acum plangi dupa el?Las-o balta
Sa stea la unirea.Asa UTA va lua ban pe el,nu e destul ca avem multi jucatori care nu au confirmat si inca sunt pe statele de plata ale UTA-ei?
Parerea mea e ca avem atacanti mai buni ca danalache.Asa ca o oventuala VANZARE a lui la unirea cred ca e bine venit.
PS.Nu e obligatoriu ca un jucator cu o oarecare valuare sa confirme peste tot unde merge.
desi am fost unul dintre putinii lui sustinatori cat "juca" la noi, propun inchiderea acestui topic. pe bune! nu vreau sa mai citesc postari despre el. gata. m-am saturat....