Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Cristian Todea
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Cred ca cu totii ne bucuram ca s-a intors 'dulaul' la Arad,
insa mai in gluma, mai in serios, va intreb
cate cartonase rosii credeti ca va acumula Cristi Todea in acest retur? :x  

M`as risca sa-l compar cu Marco "Matrix" Materazzi in duritate,
pastrand proportiile bineinteles (ma refer ca italianu e campion mondial).

[best of] Materazzi - pana in 2006 : http://www.youtube.com/watch?v=EpG4AHlZrL4

interesant este ca, in ciuda celor vazute in film,
Materazzi s-a abtinut sa riposteze la gestul lui Zidane in finala CM 2006,
ba chiar a inscris 2 goluri cruciale si de atunci nu a mai primit cartonas rosu !

gsp.ro Wrote:Todea din K1

Mijlocasul aradenilor, Cristian Todea, se anunta unul dintre cei mai duri jucatori din Liga 1.
În prima repriza, el l-a lovit pe Amzucu cu cotul în urma unui duel,
provocandu-i o fractura de piramida nazala. În actul secund,
Todea nu s-a potolit si l-a pus la pamînt pe Lazarovici cu un
procedeu de lupte martiale.
astea din meciul AMICAL cu Resita :P

Se va 'cuminti' ca si Materazzi?
Ce pronostic dati pentru C. Todea?

[Image: todea_cristian.gif]
trebuie facuta diferenta intre un jucator dur si un jucator indisciplinat. ar fi bine ca todea sa faca parte din prima categorie si sa nu creeze probleme echipei prin cartonase si eliminari. avem nevoie de rautatea "desteapta" a lui todea, care e una benefica!!!!!!! cu ani in urma eram ingrozit la intrarile tari si uneori intarziate ale lui todea, care au cam creat probleme ... dar poate cristi si-a mai potolit intre timp iesirile.
nu cred ca va fi eliminat in retur.
Vreo 2 ani am copilarit cu el, era vecin de bloc cu mine. Nu era un baiat dur sa-ti fie frica sa intri la el, dar se pare ca fotbalul, si mai ales postul pe care joaca l-a determinat sa fie hotarat, sa puna osul la bataie, chiar daca de multe ori este in detrimentul echipei. Avem nevoie de el acolo la mijloc fiindca e bun la interceptii si nu cade cu una cu doua.
In privinta cartonaselor nu stiu ce sa zic, sper din suflet sa nu fie eliminat.
Eu l-as pune capitan nu datorita plusului de valoare fata de ceilalti fotbalisti (nu poate sa fie vorba de asa ceva), ci datorita determinarii, atasamentului sau fata de culorile alb-rosii, si nu in ultimul rand pentru atitudinea sa fata de ceilalti colegi. Mult succes Cristi!
ma bag si eu la subiectul cristi todea. ma repet, pt. mine e cel mai bun transfer al UTA-ei. cu el in teren nu se va simti niciodata "teama" de adversar..vezi meciul cu steaua din tur. cu asta am spus tot.
ii dau dreptate lui "cip_leo", si eu sunt de acord cu el si cred ca ata Todea cat si varga sunt cele mai bune transferuri ale acestei ierni; in plus ma bucur nespus de mult ca sunt si 2 aradeni ! ! !
sper sa nu dezamageasca si sa dea totul in teren pt UTa si de ce nu, si pt ei! aspteptam sa vedem ce pot...

FORZA UTA ! ! !
Ras, tuns si frezat... asta astept eu de la Cristi Todea la Oradea!
Hai sa nu ne ascundem dupa degete. Todea va fi clar in top-ul cartonaselor primite. So what? Vor fi meciuri in care va fi suspendat, e adevarat. Dar hei, avem lot serios, si apoi nu e neaparat nevoie sa jucam cu 2 inchizatori in respectivele partide. Da, daca si el si Varga ar fi suspendati in acelasi meci atunci am putea vorbi de neplaceri. Dar aceasta situatie ar trebui sa fie extrem de rara, statistic vorbind.
Asa ca eu ma bucur in continuare ca Todea s-a intors si n-o sa ma dernajeze niciun galben luat de el (pentru rosii se pune altfel problema). Pentru ca el e Todea si asa va ramane.
Hai UTA!
Felicitari Todica pt. jocul de azi cel mai bun jucator de pe teren impreuna cu Tudor!
CRISTI ne bucuram foarte mult ca ai revenit la UTA...sunt foarte multumit pentru atitudinea ta din meciul cu steaua...esti un adevarat lider de echipa...felicitari si la mai mare...
P.S. astept un gol din sut de la distanta...

Miki

eu zic ca avem nevoie de un jucator asa de determinat cum e Cristi ! sa nu-i fie frica sa puna piciorul la minge! eu l-as compara cu Gatusso, nu cu Matterazzi ... si cred ca seamana foarte mult in joc cu Rino :D
eu l-as compara cu David's:smile:
oare isi mai aduce aminte cristian todea de meciul amical cu dinamo castigat cu 1-0? ala in care marius niculae s-a cerut afara dupa 30 de minute? din cauza de cristi todea.....:)
cand o mai fi fost si ala, prin 2000, 2001? imi aduc aminte ca am jucat cu o echipa de copii, iar dinamo era campioana, am marcat golul pe sfarsitu meciului... 8000 de oameni! era pofta mare de fotbal. erau alte vremuri...
Parca unul Clep sau Clepe a dat golul victoriei in a 2-a repriza...In ceea ce-l priveste pe Marius Niculae, se pare ca Todea l-a blestemat pe atunci, fiindca mai tot timpul a fost accidentat.
clepe...el a fost! atunci am jucat fara frica si fara "respect" pentru adversar. ce ....nu putem sa jucam si acum la fel!?!

red11

dar atunci a fost un meci amical...intr-un meci amical a putut sa bata si rapid pe Mlada:lol::lol:

....altfel 1-0 este excelent , sut Todea de la peste 20 de metri...Doamne ajuta!
Todea, suspendat dupa doar 5 meciuri
SîmbÃtÃ, 31 Martie 2007
Recuperarea lui Norbert Varga devine o prioritate pentru UTA, care, iata, dupa numai cinci partide oficiale disputate in acest retur ramane fara mijlocasul sau numarul unu, Cristi Todea. Uzitand de aceleasi intrari decise, cu care i-a obisnuit pe aradeni inainte de a pleca in strainatate, „Dulaul" a incasat cele patru cartonase galbene ce-i atrag suspendarea pentru intalnirea din Joia Mare, cu Poli Iasi. Singura intalnire in care numele lui Todea nu a fost notat de arbitri in raport a fost cea cu Steaua, de la Oradea.

http://www.sportarad.com
Cristian Todea este un castig pentru UTA.Pentru mine este singurul ,care meci de meci da tot ce poate. Problema e cat poate.Anii au trecut peste el,ramine acelasi inimos,sufletist,mare utist,etc, dar nu poate sa-si curete jocul de faulturi inutile (ultimul la Marginean,in terenul advers,inutil), ia cartonase galbene,meci de meci,iar dupa un cartonas,nu mai e cel dinaintea lui. Deasemenea ,cu regret,spun ca m-as fi asteptat la mai multa clarviziune,si abilitati tehnico-tactice,dupa atatia ani afara. Dar,cu si aceste lipsuri ,mi-as dori sa lupte toti ceilalti ca si el. Cristi,tine capul sus !
Todea,ptr intrarea la Margi,fostul coleg,ai o mare bila neagra din partea multora...ce tzaran....puteai sa intri la altul...dar chiar la Radu?????esti nebun frate....
in prima repriza marginean a intrat tare la todea. dulaul nu i-a ramas dator. bine a facut.
ce, trebuia sa-l menajeze pe marginean doar pentru ca e aradean?!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's