Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Cristian Todea
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
LA MULTI MULTI ANI SI MULTE REUSITE ALATURI DE UTA !!!!!
La multi ani si sa ai parte de tot ce iti doresti!
La multi ani Todea !
la multi ai cu sanatate capitane!
„Putem promova de pe locul doi”

Ionut Chirila si fotbalistii „Batranei Doamne” au facut o scurta analiza a celor intamplate de-a lungul turului si au ajuns la concluzia ca locul din clasament este sub posibilitatile echipei si a ceea ce a aratat ea pe parcursul celor 17 partide din aceasta toamna. „Am discutat intre noi si am fost de acord cu totii ca am pierdut cel putin 8-9 puncte pe greselile noastre sau ale arbitrilor. Pe buna dreptate, ni s-a reprosat ca nu am fost mai eficienti in meciurile in care am fost egalati sau invinsi pe final. Daca am fi condus cu 2-0 sau 3-1, nu mai lasam puncte pe drum in cateva deplasari. Apoi, a fost evident faptul ca la Targu Mures, la Timisoara, cu CFR si in meciul de sambata, cu Drobeta, am fost dezavantajati clar de arbitri. In mod normal, ar fi trebuit sa fim pe loc promovabil la finalul turului”, a spus Cristian Todea, capitanul „alb-rosiilor”.

Spunand acestea, „Dulaul” crede ca nu este nimic pierdut pentru partea a doua a sezonului si echipa isi poate face fericiti suporterii. „Chiar daca la inceputul sezonului ne gandeam sa castigam campionatul, eu m-as multumi si cu pozitia secunda, promovabila si ea. Acum, cunoastem adversarii, am luat pulsul tuturor echipelor si eu zic ca e la indemana noastra sa promovam”, e de parere Todea.
SportArad
E ok daca terminam pe 2 ...la urma urmei e un loc promovabil, insa ei ar trebui sa se gandeasca doar la locul 1.
E ok chiar daca terminam si pe 3... im momentul de fata cred ca tre sa ne gandim la alte lucruri, din pacate.
Todea a inteles
http://www.observator.info

La sfârşitul săptămânii trecute, Cristian Todea (foto) a semnat pe listele de adeziune la proiectul UTA - mândria mea, iniţiat de suporterii Bătrânei Doamne, prin care se urmăreşte o asociere între club şi consiliile locale şi judeţene. Proiectul destinat Consiliului Local a fost deja înregistrat, iar cel pentru Consiliul Judeţean e la transparenţă. Aşa cum am mai anunţat, din informaţiile pe care le deţinem, proiectele nu vor fi adoptate, din cauza opoziţiei PD-L, partid determinant în cele două consilii. Mai mult, la sfârşitul săptămânii trecute, primarul Falcă s-a pronunţat în premieră vizavi de proiect, fiind extrem de vehement la adresa UTA-ei. În continuare, edilul consideră că îşi face datoria faţă de club, prin întreţinerea stadionului (de parcă n-ar fi o obligaţie, fiind al oraşului) şi nu vrea să audă de asocieri şi alte implicări. Mai mult, din informaţiile pe care le deţinem, primarul, convins că utiştii sunt manipulaţi politic, îşi pregăteşte o ieşire publică în care să-i acuze pe suporterii din SCU de... falimentul clubului UTA. Pe de altă parte, suporterii sunt extrem de hotărâţi să-şi continue campania, în aceste condiţii un miting fiind iminent, probabil pentru luna viitoare. Altfel, revenind la Todea, să spunem că fotbalistul a înţeles demersul suporterilor şi a ales să semneze listele de adeziune, el fiind al doilea component al echipei, după Sebastian Huţan care şi-a dat acordul scris.
Rep.: Pozitia „Batranei Doamne" in clasament, la sfarsitul turului, nu le multumeste decat pe adversarele din lupta pentru promovare!

C.T.: Asa este. Pacat pentru ca pana inaintea ultimelor doua etape, la Mioveni si cu Drobeta, am avut un parcurs destul de bun. Ultimele doua etape au stricat totul!

Rep.: Hai sa presupunem ca situatia clubului ar fi fost buna, iar voi ati fi primit banii la timp. Crezi ca ati fi obtinut alte rezultate?

C.T.: Eu cred ca altele ar fi fost rezultatele. Dar nu are rost sa ma pronunt acum, pentru ca in Divizia A am primit banii la timp si tot nam avut rezultate. Bine, e clar ca intre cele doua esaloane e diferenta mare, insa noi am mers tot mai prost odata cu trecerea timpului pentru ca situatia financiara s-a inrautatit zi de zi.

Rep.: Ati inceput campionatul cu victorii la pas pe teren propriu si cu remize in deplasare, unele dintre ele putand fi foarte usor transformate in trei puncte...

C.T.: Cu cinci etape inainte de finalul turului am avut o discutie cu domnul Chirila. Cu totii i-am spus ca nu ne simtim in siguranta din cauza banilor si i-am cerut sa ne linisteasca. Ne-a tinut un discurs pe care il mai auzisem, iar ingrijorarea noastra nu s-a risipit. Asa cum anticipam, am intrat in vacanta fara bani. Ultimul salariu pe care l-am primit este cel cuvenit lunii august. Sa revin insa. Ingrijorarea si nelinistea noastra s-au tradus in rezultatele obtinute in a doua parte a turului. Intr-o atmosfera optimista, cu lotul actual, la valoarea ligii secunde, ar fi trebuit sa conducem in clasament. Nimeni nu a facut caz atunci cand sa intarziat salariul cu o luna si jumatate, dar cand intarzierea este de patru luni...

Rep.: Nu e niciun secret ca unii dintre voi aveti contracte enorme pentru Divizia B!

C.T.: Unii aveam oferte la inceputul campionatului. S-au facut greseli, trebuia sa ni se dea drumul sa plecam. Clubul scapa de cheltuieli mari si se lua un ban pe noi. Eu puteam sa fortez nota pentru ca am avut oferte concrete, dar nu am vrut sa ajung in situatia lui Hidisan. Eu mi-am vazut de treaba, mi s-a promis ca vom avea conditii bune, nu mi s-a propus micsorarea contractului.

Rep.: Ati intrat in vacanta. Vi s-a spus cand se incheie ea, cand trebuie sa veniti la pregatire?

C.T.: Ni s-a zis sa venim joi, ca vom primi ceva bani. Joi nu a mai venit domnul Chirila, asa ca ne-am uitat unii la altii si am plecat acasa. Am auzit ca pe 15 ianuarie e gata vacanta.

Rep.: Cade intr-o joi! N-ati inteles voi bine, atunci veti primii banii!

C.T.: Sa speram ca macar vom avea cu cine vorbi atunci.

Rep.: Tu vezi vreo iesire din aceasta criza?

C.T.: La urechile noastre au ajuns informatii confuze. Ni s-a spus sa stam linistiti ca totul e bine, dar cand colo nu simteam nicio imbunatatire a vietii. O solutie ar fi ca sa se scape de cei cu contracte mari. Sa ramana jucatorii tineri, sa se reconstruiasca echipa cu jucatori cu salarii mai mici, care pot fi platite. Indiferent cum se numeste jucatorul, atunci cand nu primeste banii la timp, ii dispare entuziasmul si cheful de fotbal.

Rep.: Daca va depuneti memorii, in cinci minute vin juniorii lui Leo Pinta in locul vostru!

C.T.: Puteam sa ne depunem memorii de mult. Unii si-au depus, eu nu mi-am depus.

Rep.: Mai poate UTA sa promoveze?

C.T.: Sigur ca da! Daca se face ordine si liniste se poate promova. Am vazut nivelul, e mai scazut ca in 2002, atunci cand am promovat ultima data cu UTA.

http://www.fotbalvest.ro
Cristian Todea merita sa poarte banderola de CAPITAN...La multi ani TODEA!!
Bafta CAPITANE pe noul tau drum!
imi va fi greu sa scriu despre tine la sectiunea EX-UTISTI!!!
Sunt sigur ca drumurile tale si ale UT-ei se vor mai intersecta pt ca te identifici perfect cu tot ce reprezinta acest club!

MULTA SANATATE SI MULTE REALIZARI!!!!

ColoniaUTA

Bafta ,dar ai parasit corabia un picut prea repede.As fi vrut sa ai o pozitie mai de ...capitan in valurile acestei ierni fatidice pentru UTA.
Speram sa salvam corabia......!!!
Stiu ca vom fi iarasi ce am fost odata.....!!!
Mult prea repede a parasit corabia.
Pentru mine nu mai e capitan demult.
cu toate ca a plecat, eu nu as inchide acest topic, si ii DORESC SUCCES IN CONTINUARE !
Red_Alin Wrote:Mult prea repede a parasit corabia.
Pentru mine nu mai e capitan demult.

Asa e Aline! Capitanul paraseste intotdeauna ultimul corabia! Dar are si Cristi dreptate: s-ar putea sa fie ultimul tren pentru el, desi nu are decat 30 de ani! Oricum, bafta Cristi!
Nu stiu ce tot ne invartim in jurul cozii... care capitan care corabie?? Corabia ii demult la apa !!!
Bafta Todea si multumim pentru daruire.
bafta Todea...multumim pt daruire...speram ca intr-o zi te vei intoarce
Alege cel mai bun mijlocaş la închidere!
http://www.liga2.ro/special/alege-cel-ma...re-3966806
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's