Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Sportul aradean
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
galeria UTEI a dat dovada de multe ori ca e o super galerie intradevar dar ce galerie ar putea avea ICIM in conditiile in care ptr ea exista doar un singur meci...finala
VICTORIEEEEEEEEE !!!!! bravo fetelor,excelent meci...macar cu baschetul sa ne bucuram si noi !!!

al catelea titlu este pt ICIM? cine imi spune?
Este al 7-lea titlu din cate am inteles de la comentatori

FELICITARI ICIM!
Bravo ICIM:) Macar la baschet feminin tinem steagul sus:)
Stateam sa ma gandesc in timpul meciului la faptul ca acum 2 ani cand ICIM-ul castiga titlul UTA isi pata blazonul cu o promovare rusinoasa iar acum cand il castiga din nou pentru a 7-a oara noi plecam inapoi.Felicitari fetelor pentru aceasta mare bucurie care ne-ati adus-o.
Bravo ICIM !!! Si la anul facem eventul :)).Si campionatul si cupa :).
Bravo fetelor pt inca un titlu adus la Arad!
Felicitari!
Felicitari campioanelor !!!
chiar nu are nici unul din voi cateva poze?
Ovidiu Şerban reface „gaşca nebună”
(S.H.), 26 mai 2008 00:45

Ovidiu Şerban, directorul CSU „Aurel Vlaicu”, spune că lucrurile se mişcă încet dar bine la echipa de rugby, cea care din acest an, se va înscrie în Divizia „B”: „Deja avem aproape 20 de jucători, acum sunt în vacanţă, dar din iulie vom începe pregătirile. În principal, ar fi vorba despre foştii jucători, iar cu cei de la Timişoara urmează să purtăm discuţii. Sunt speranţe şi pentru stadionul CPL, am şi avut o discuţie în acest sens cu domnul Caracioni.” Şerban crede că problema financiară va fi o piedică serioasă în drumul echipei, cât mai rapid, spre topul rugby-ului românesc: „Nu ştiu dacă ne vom mai ridica la nivelul de acum câţiva ani, dar oricum vom face o echipă bună. Vor să vină deja şi jucători de primă ligă la Arad, dar avem nevoie de bani foarte mulţi. Lucrurile se mişcă încet spre bine, dar încă nu sunt mulţumit, trebuie puse multe la punct. Campionatul începe în august”.
http://www.observator.info
Si care a fost rostul pauzei de 2 ani?? S-au pierdut 2 ani importanti in continuitatea unei echipe care avea toate atuurile pentru a performa in Romania. Sunt sceptic ca acum s-au schimbat datele problemei, eu unul nu mai cred in ,,reconstructiile'' astea peste noapte.
crristi Wrote:galeria UTEI a dat dovada de multe ori ca e o super galerie intradevar dar ce galerie ar putea avea ICIM in conditiile in care ptr ea exista doar un singur meci...finala

Eu am o parere diferita.... la basket nu poti canta ce se canta pe stadion, se cere o altfel de atmosfera.... publicul e destul de rece si nu baga la cap alte melodii...

Si inca ceva.. daca veneau mai multi de la UTA se putea face ceva mai frumos, ma asteptam sa fim mai multi UT-isti...

In legatura cu galeria UT-ei eu vreau sa zic ca nu sunt deloc multumit, se poate si mai bine... insa tot respectul meu pt cei care merg meci de meci la stadion ;)
Pai sigur, au adus in galerie toti boschetarii si cand e vorba de un moment important trebuie sa vina galeria UTA-ei sa-i scoata din rahat nu? Eu acum 10 ani, pe vremea cand echipa asta umplea salile indiferent cu cine juca eram in galeria lor, am vazut toata tara cu ele, era un public senzational la baschet. Din pacate multi s-au indepartat in momentul in care in galerie au inceput sa apara tot felul de personaje dubioase iar echipa si-a pierdut multi spectatori fideli in momentul in care a renuntat la jucatoare care erau simboluri pentru Arad. E inadmisibil ca Monica Brosovschi sa joace in alta echipa din tara, e inadmisibil sa iti bati joc de Bia Dragus asa cum a facut-o "maestrul" Budurean si... eh, ar fi multe de spus despre o echipa care dintr-una adulata sa ajunga una care sa lase intrarea libera la sala in finala campionatului.
ACU face spectacol la baraj!
Arad - ACU face spectacol la barajul de promovare cu Gaz Metan Podari. În minutul 22 este 3-0 pentru arădeni, prin golurile lui Balaci (4), Lung (15) şi Miţiţi (foto, 22).
ACU face spectacol la baraj!

Mihai Roşca, antrenorul grupării arădene, a trimis în teren următoarea formulă de joc: Păşcălău - Silaghi, Bogoşel (cpt), Lung, Nistor - Burlacu, Onu, C. Roşca, Miţiţi - A. Drăgan. Cl. Balaci.

REZULTATE ANTERIOARE

Avântul Reghin – Gaz Metan Podari 2-0

Avântul Reghin – ACU Arad

0-0 (3-4 după loviturile de departajare)

ACU are nevoie de o victorie la două goluri diferenţă pentru a promova în liga secundă! Deci, în acest moment elevii lui Ole Roşca sunt promovaţi!
http://www.aradon.ro

Se pare ca acum e Min. 34, 4-0: Burlacu il gaseste cu o pasa excelenta pe Turcas, iar noul intrat suteaza puternic, din mijlocul suprafetei de pedeapsa a celor de la Gaz Metan, nicio sansa pentru portarul acestora.

http://www.Sportarad.ro
Bravo ICIM , fratilor Muresean(is cu mine la scoala):bd:
Virtaci Wrote:Bravo ICIM , fratilor Muresean(is cu mine la scoala):bd:

???
Min. 68, 5-1: Gaz Metan reuseste sa inscrie. Lovitura libera de la 20 de metri, Patrana ii misca balonul lui Buzarnescu, sut puternic, bara-gol.

http://www.sportarad.ro
Ma bucur enorm ca ACU a promovat..... Le doresc mult succes si un parcurs cat mai lung in B.(daca se poate si in A :)) )
O sa fie interesant meciu ACU-UTA, sau UTA-ACU.... si poate o sa avem un mic ajutor din partea lor sau viceversa :D
se vede ca esti foarte tanar...
Staff confirmat la ICIM !!!

http://www.sportarad.com/index.php?optio...&Itemid=98
macar cu baschetul sa ramanem la inaltime.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Reference URL's