EU zic ca daca tot speram sa fim in A,intai ar trebui sa ne gandim la un stadion competitiv.
Un stadion nou de 20-25 de mii de locuri ar fi un bun necesar pt Arad daca ne cosideram un oras civilizat si dezvoltat.Idei..ganduri??
Facem o petitie la Falca??
Sincer ? eu as fi bucuros daca cel actual se va pune la punct. Sa avem echipa prima oara , suporterii vor aparea ...si daca nu vor mai incapea pe stadionul actual, then sa marim peluzele....daca nici atunci nu facem fata, then "sa construim altul si mai frumos " si mai mare si mai Luminos..cu lucsii de rigoare :)
Da, cred ca un stadion nou este necesar. Pentru ca unstadion modern implica si alte facilitati: locuri de parcare, magazine, etc... spatiul este prea mic. Ideal ar fi un stad. olimpic, pt ca sa se poata desfasura si alte competitii sportive pe el... undeva la iesirea din oras...aude cinevaa? :!:
Macar s-a pus vreodata in discutie acest lucru?
Daca da, as fi foarte bucuros cand voi ajunge la Arad sa stiu ca am un stadion modern in orasul meu natal.
Daca se face unul, olimpic este deja o optiune proasta, nu avem nevoie, nu mai suntem pe vremea lui Ceasca sa vina la Arad sa-l aplaude tineretul comunist, un stadion adevarat de fotbal este doar de fotbal.
25.000 ar fi o marime perfecta, tribune acoperite, fara pista de atletism, modern la standarde europene ar un vis implinit insa nici nu imi imaginez daca e posibil asa ceva...
s-a pus aceasta ,problema, iar daca se va gasi teren, se va construi(cel putin asa a spus falca) dar nu doar pentru uta, nu doar pentru fotbal.
Bine, asta nu inseamna ca va fi una tip comunista de nu vezi pana in teren insa vai de capul fanilor sa fie la mare distanta tribunele de teren, merg pe ideea ca cel mai bine ar fi un stadion adevarat in stil european fara pista de atletism dedicat 100% fotbalului, ar fi un miracol, m-am saturat de stadioanele astea din Romania, haideti ca nu mai vine ceasca sa dea mana cu pionierii daca tot s-ar face unu sa se faca bine!
Plus ca nu stiu cat de naspa va fi un stadion de 20.000 de locuri cu pista! Deja nu mai suport astfel de stadioane :evil:
Nu inteleg de ce se cheltuiesc 500 de milioane pt. o proba de rezistenta la tribuna 2. Jos cu ea si cu banii aia plus altii, sponsorizari intr-un an facem alta . Dar nu se vrea :evil: Treptat in cativa ani s-ar putea schimba radical stadionul dar cine se baga? Falca? Nici pomeneala!
parerea mea ca locul actual e prea mi pt cerintele de viitor: nu parcare,nu pos de extindere.Un loc in afara orasului ar fi cel mai potrivit.
Cel mai indicat, ar fi construirea treptata a unui nou stadion de la 0, intr-o zona nu atat de populata. In alfa, unde era vechiul poligon, mi se pare un loc foarte potrivit pt construirea unui nou stadion. S-a mai vehiculat zona de vest, pe unde este poligonul (e putin cam departe zic eu), nu circula tramvai atat de des ca si in alfa unde sunt si rute de autobuze. Mai ales ca acum se refac toate strazile din alfa, o sa se refaca linia lui 2 din alfa pana la p-ta romana, deci ar fi toate conditiile favorabile pentru amplasarea unui stadion.
Nu v-a veni nici un investitor sa bage banii intr-un stadion, daca primaria nu i-a initiativa si nu msica ceva in acest sens. De altfel mi se pare normal sa il faca primaria, din moment ce stadionul este al municipalitatii.
cea mai buna idee ar fi sa se constriasca un stadion la periferie,asa cum a zis si The_Kid.un stadion la 20-25 de mii de locuri,poate si mai mare,la standarde inalte,nu numai pt UTA,dar si pentru echipa nationala si alte meciuri importante
DA UN STADION NOU AR FI IDEAL UNDEVA LA MARGINEA ORSULUI CU LOCURI DE PARCARE SI ALTE UTILITATI, DAR ASTA COSTA MULT DE ACEIA IN ACEST MOMENT MAR MULTUMI RENOVAREA VECHIULUI STADION ( MONTAREA DE SACUNE ,NOCTURNA, TABELA ELECTRONICA VESTIARE SI WC CIVILIZTE,ETC.) SI CREEREA A CEL PUTIN 3 TERENURI DE ANTRENAMENT.
Ideal, ar fi fost plasarea unui stadion pe actualul amplasament, insa nu este destul loc... Eu zic sa nu vorbim deocamdata de un stadion nou, si sa ne multumim cu ceea ce avem, ca si asa "iubitul" nostru distins primar, Falca, e pus pe distrus stadioane, si din milionul ala de euro, ii arunca si la UTA o particica...
Da Aline, dar stii cum e si cu treptatul asta, ca si cu toate lucrarile de pana acum. O spoiala, o varuiala de mantuiala, si gata am renovat stadionul.
Trebuie sa intelegem o data pentru todeauna ca avem nevoie de un stadion nou , intr-o locatie noua deoarece actuala nu mai face fata. Imaginati-va (in cazul in care vor veni vremuri mai bune), ce inseamna 10-12.000 pe actualul stadion. Cum se da peste cap toata circulatia din zona UTA, cum nu mai ai loc sa arunci un ac in zona, cum nu ai nici o sansa sa mai gasesti un loc de parcare.
Degeaba consolideaza tribuna a doua. Sunt bani risipiti in vant. Mai bine s-ar pune si ar incepe sa construiasca un stadion nou. Azi o tribuna, maine o peluza, si tot asa. Sunt constient ca ridicarea unui stadion de la 0, implica chestuieli consistente pt municipalitate, dar icu maniera asta "lasa-ma sa te las", nu vom avea niciodata un stadion decent (sa nu mai pun botul si sa imi fac vise desarte, cand aud cuvantul standarde europene) la Arad.
ideea cu ridicarea unui nou stadion a mai fost pusa daca va aduceti aminte, pe vremea lu pocaitu ala chel..nu-mi aduc aminte cum l-a chemat, si stadionul ar fi fost pus undeva prin zona sellgros acuma..
poate ca nu rea asa rau..tramvai ,centura..sau cum o zis Kidu la Alfa..
eu cred ca un stadion de 22-25 mii locuri ar fi ok ..si facut in stil englezesc,fara pista.
daca l-ar ridica pe schele de otel ar fi mai ieftin si mult mai rapid s-ar ridica..
asa au sparta praga peluzele..
ce beton ar fi sa meri la meci 25000 de aradeni si sa le-o dam lu poli asa vreo 3-0 ...sa speram ca peste 2 ani ...
Intre Sellgros si Vladi chiar ar fi loc fain sa-l faca dar la cat de mult ii place fotbalul primarului nostru cred ca noi o sa mai visam mult si bine la un stadion nou.....
Treziti-va !!! Nici in 25 de ani nu o sa avem stadion nou.
De ce?
1. Nu au fost edili ai orasului nostru care sa fie foarte pasionati de fotbal.
2. Ex : la Timisoara a venit BKP-ul cu milioane de $. Ce au avut de facut la stadion? Sa inlocuiasca gradenele cu scaune, o tabela noua si nocturna. Restul era deja acolo si a trebuit doar modernizat.
Nu vad cine si de ce s-ar implica sa faca un stadion nou.
Sunt si eu utist cu state vechi dar realist vorbind o sa jucam mult si bine pe asta vechi.
is de aceeasi parere cu tine micutzule...
Legat de stadionul nostru, am vazut astazi cand am trecut pe acolo la au pus geamuri termopan la tribuna oficiala. Nu zic ca e rau, nu zic ca e bine, dar parca sunt alte chestii mai prioritare decat confortul celor de la oficiala. Acum ce pot sa zic, sa o luam ca un bine ca oricum se impuneau pe undeva si astea.
Ce ma deranjeaza pe mine, este ca si daca se vor apuca sa il "renoveze", nu vor face mare lucru, ci o carpeala romaneasca sa ne scoata ochii cu realizarile lor.
Sper ca faptele sa ma contrazica, dar deja am vazut prea multe "modernizari" la stadionul asta. :evil:
Stadionul e prea batran pentru a mai moderniza ceva la el. Sigur ai vazut, in spatele tribunei a 2a, in partea stanga(de sub panoul cu Verbitza) se vede cum este toata crapata, e vaisamar de ea, mi mai si frica sa sar sau ceva. Este un stadion construit la tehnologia din anii `45, la felu cum se construiau atunci stadioanele. Azi, este cu totul altceva, altfel se face, si in timp mai scurt. Eu zic ca este de prisos orice modernizare, deoarece, acel putin cu alt putin, se poate ajunge la o suma mai mare, cu care sa faca ceva mai serios. Oricum, in urmatorii 5 ani nu se va face nimic, doar carpeli...